PL EN DE

Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym – Jesień 2013

5 Grudnia 2013 odbył się jubileuszowy, XL konkurs „Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym” Jesień 2013. Nie mogło na tego typu wydarzeniu zabraknąć Zakładów Mięsnych ŁUKÓW S.A..

Długoletni trud firmy, w dostarczaniu najwyższej jakości produktów, został doceniony przez przyznanie tytułu lidera jakości konkursu: „Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym”. Otrzymane miano związane jest z udziałem w każdej z 40 edycji konkursu, wyróżniającą się liczbą nagrodzonych wędlin oraz innych wyróżnień dla wędlin w grupie wędzonek, kiełbas trwałych i półtrwałych oraz wędlin surowych i surowych dojrzewających.

Zobacz również

Polityka Środowiskowa

Zakłady Mięsne ŁUKÓW Spółka Akcyjna w Łukowie zobowiązuje się przestrzegać zasad ochrony środowiska w prowadzonej przez siebie działalności.

Więcej

Nowa marka w portfolio Łukowa

W portfolio Łukowa pojawiła się nowa, lokalna marka – Śmiłowo. Marka Śmiłowo to kolekcja wędlin powstałych na bazie wielkopolskich receptur. Tradycja, doświadczenie i znajomość lokalnych smaków jest sekretem najwyższej jakości wyrobów.

Więcej

Pasztet mazowiecki ponownie otrzymał maksymalne noty

Pasztet mazowiecki został niedawno powtórnie nagrodzony przez Lożę Ekspertów programu „Doceń polskie”. Pasztet otrzymał od jury maksymalne noty za smak, wygląd i stosunek jakości do ceny, dlatego wyróżniono go certyfikatem jakości i tytułem TOP PRODUKT.

Więcej