PL EN DE

Grażyna Prokopiuk TOP Menedżerem 2015

Miło nam poinformować, że Grażyna Prokopiuk – Prezes Zakładów Mięsnych „Łmeat-Łuków” S.A. – 6 listopada 2015 r. została uhonorowana tytułem Top Menadżera 2015 w siódmej edycji plebiscytu organizowanego przez Kurier Lubelski.
Prezes zdobyła największą liczę głosów, jak również uznanie kapituły konkursowej. Po raz drugi w dziejach plebiscytu zdarzyła się jednogłośność kapituły jak i czytelników odnośnie wyników, co oznacza, że zwycięstwo nie jest dziełem przypadku, a dowodem solidnej pracy z prawdziwą pasją zauważanej w całym regionie.


Funkcję prezesa zarządu Zakładów Mięsnych „Łmeat-Łuków” S.A. Grażyna Prokopiuk pełni od 2012r. Stojąc na czele jednej z największych firm w Lubelszczyźnie należącej również do grona największych polskich producentów wędlin, konserw oraz mięsa wołowego i wieprzowego konsekwentnie dąży do dynamicznego rozwoju firmy, aktywnie uczestniczy w wielu wydarzeniach branżowych oraz współpracuje z wieloma organizacjami branżowymi. Pełni również rolę v-ce prezesa Unii Pracodawców i Producentów Przemysłu Mięsnego, jest także członkiem Związku Polskie Mięso, Stowarzyszenia Rzeźników i Wędliniarzy RP oraz członkiem Komisji Zarządzającej Funduszu Promocji Mięsa Wołowego powołanej przez Ministra Rolnictwa i Wsi.
Nagroda została wręczona w Dworze Anna w Jakubowicach Konińskich. Odbierając nagrodę prezes zdradziła sekret sprawiający, że Zakłady Mięsne są tak prężnie rozwijającą się firmą – To w dużej mierze zasługa bardzo dynamicznych i doświadczonych pracowników. Fantastyczny zespół do główna siła Łukowa.

Więcej informacji i relacja z gali pod adresem:
http://www.kurierlubelski.pl/aktualnosci/art/9066433,top-menedzer-2015-tegoroczna-zwyciezczyni-to-prezes-zakladow-miesnych-w-lukowie-zdjecia-wideo,id,t.html

Zobacz również

Polityka Środowiskowa

Zakłady Mięsne ŁUKÓW Spółka Akcyjna w Łukowie zobowiązuje się przestrzegać zasad ochrony środowiska w prowadzonej przez siebie działalności.

Więcej

Nowa marka w portfolio Łukowa

W portfolio Łukowa pojawiła się nowa, lokalna marka – Śmiłowo. Marka Śmiłowo to kolekcja wędlin powstałych na bazie wielkopolskich receptur. Tradycja, doświadczenie i znajomość lokalnych smaków jest sekretem najwyższej jakości wyrobów.

Więcej

Pasztet mazowiecki ponownie otrzymał maksymalne noty

Pasztet mazowiecki został niedawno powtórnie nagrodzony przez Lożę Ekspertów programu „Doceń polskie”. Pasztet otrzymał od jury maksymalne noty za smak, wygląd i stosunek jakości do ceny, dlatego wyróżniono go certyfikatem jakości i tytułem TOP PRODUKT.

Więcej