PL EN DE

Nisko – otwarcie stoiska ZM Łuków w Netto

3 marca 2022 r. otworzyliśmy nowe stoisko mięsne ZM Łuków w Nisku przy ul. Podoficerskiej 2. Stoisko jest czynne w godzinach 7:00 – 20:00.

Na stoisku dostępna jest pełna oferta: świeże mięso wołowe, wieprzowe i drobiowe, szynki, polędwice, kiełbasy, konserwy oraz inne wyroby mięsne.

Nasi Klienci mogą mieć pewność, że otrzymają świeże i smaczne produkty. Przypominamy, że zarówno w naszych sklepach firmowych, jak i na stoiskach w ramach sklepów Netto funkcjonują Tanie Środy – wówczas klienci mogą kupić swoje ulubione smakołyki w niższych cenach.


Serdecznie zapraszamy na zakupy!

Zobacz również

Informacja o realizowanej strategii podatkowej za rok podatkowy 2023 w Zakładach Mięsnych Łuków Spółka Akcyjna

Strategia podatkowa Spółki jest elementem odpowiedzialności podmiotu w zakresie ponoszenia obciążeń publicznoprawnych zgodnie z przepisami obowiązującego prawa. Strategia podatkowa stanowi zbiór zasad obejmujących cele oraz środki umożliwiające prawidłową i terminową realizację obowiązków podatkowych Spółki.

Więcej

Świeży karp w dzwonkach w naszych sklepach!

Informujemy, że w sklepach Zakładów Mięsnych Łuków pojawił się nowy, sezonowy produkt – świeży karp w dzwonkach! To doskonała okazja, aby już teraz zacząć myśleć o świątecznych przygotowaniach lub po prostu wzbogacić codzienne menu o zdrową, pełną smaku rybę. Oferowany karp to produkt wysokiej jakości, starannie selekcjonowany, dzięki czemu możecie być pewni jego świeżości i […]

Więcej

Zakłady Mięsne Łuków S.A. zdobywają 3. miejsce w konkursie „Smak Jakości” za Szynkę z tłuszczykiem!

Z dumą informujemy, że Zakłady Mięsne Łuków S.A. zdobyły 3. miejsce w ogólnopolskim konkursie „Smak Jakości” w kategorii „Smak Natury”! Rozstrzygnięcie konkursu nastąpiło podczas Targów Marek Własnych FUTURE PRIVATE LABELS w Kielcach 6 listopada 2024 r. Nasza Szynka z tłuszczykiem, wyróżniająca się doskonałym, tradycyjnym smakiem oraz najwyższą jakością, została doceniona przez ekspertów (przedstawicieli sieci handlowych, […]

Więcej