PL EN DE

Targi SIAL Paryż 2014

W Paryżu w dniach 19 – 23 października obyła się jubileuszowa 50 edycja prestiżowych targów Sial Paris, w której braliśmy czynny udział. Podczas wystawy prezentowano wyroby z Polski na swojej wyspie „Polish meat nad Poultry”

SIAL Paryż to jedne z największych i najbardziej prestiżowych targów rolno-spożywczych na świecie. Gromadzą blisko 6 tysięcy wystawców ze 106 krajów oraz ponad 136 tysięcy zwiedzających z 200 państw. W programie Targów znajduje się szereg konferencji, debat oraz wywiadów poświęconych tematyce odżywania, zdrowia, zrównoważonego rozwoju, budowania relacji z klientem, innowacji i nowych trendów w branży. SIAL Paryż to doskonała sposobność do nawiązania kontaktów biznesowych z przedstawicielami całego świata.

Zobacz również

Świeży karp w dzwonkach w naszych sklepach!

Informujemy, że w sklepach Zakładów Mięsnych Łuków pojawił się nowy, sezonowy produkt – świeży karp w dzwonkach! To doskonała okazja, aby już teraz zacząć myśleć o świątecznych przygotowaniach lub po prostu wzbogacić codzienne menu o zdrową, pełną smaku rybę. Oferowany karp to produkt wysokiej jakości, starannie selekcjonowany, dzięki czemu możecie być pewni jego świeżości i […]

Więcej

Zakłady Mięsne Łuków S.A. zdobywają 3. miejsce w konkursie „Smak Jakości” za Szynkę z tłuszczykiem!

Z dumą informujemy, że Zakłady Mięsne Łuków S.A. zdobyły 3. miejsce w ogólnopolskim konkursie „Smak Jakości” w kategorii „Smak Natury”! Rozstrzygnięcie konkursu nastąpiło podczas Targów Marek Własnych FUTURE PRIVATE LABELS w Kielcach 6 listopada 2024 r. Nasza Szynka z tłuszczykiem, wyróżniająca się doskonałym, tradycyjnym smakiem oraz najwyższą jakością, została doceniona przez ekspertów (przedstawicieli sieci handlowych, […]

Więcej

Szanuję – nie marnuję

Zakłady Mięsne Łuków aktywnie włączyły się w kampanię edukacyjną Banku Żywności „Szanuję, nie marnuję”. Celem inicjatywy jest zwiększenie świadomości na temat problemu marnowania jedzenia oraz promowanie zrównoważonych nawyków konsumpcyjnych. Jako producent żywności, Zakłady Mięsne Łuków chcą zwrócić uwagę na wagę odpowiedzialnego gospodarowania zasobami i propagować ideę niemarnowania żywności. W ramach kampanii firma angażuje się w […]

Więcej